Monday, July 03, 2017

Η Φάση Της Μαύρης Τρύπας

Γειά σας.

Είμαστε οι Fruto5. Για τις ανάγκες όμως αυτού του project θα χρησιμοποιήσουμε άλλο ψευδώνυμο : Η Φάση Της Μαύρης Τρύπας. Ο διπλός επετειακός δίσκος που θέλουμε να εκδώσουμε έχει τον τίτλο " Αυτή είναι η Φάση Της Μαύρης Τρύπας".  Για τις ανάγκες αυτής της έκδοσης δημιουργήθηκε μια φανταστική δισκογραφική εταιρία . Το όνομα αυτού του label είναι "The Phase of the Black Hole Recordings". Ιδρύθηκε και έκλεισε μεσα σε μια μέρα, με μοναδικό σκοπό την κυκλοφορία αυτού του album. Ανυπομονούμε να μας κάνουν ντοκιμαντέρ για αυτό το χρονικό. Ο δίσκος περιλαμβάνει υλικό από την περίοδο που γράφτηκαν τα cd του project "Fruto5" αλλά δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ σε κανένα από αυτά. 

Αποτελείται από μουσικές δομές που έμειναν πολύ καιρό στο συρτάρι. Έτσι είτε χάθηκαν από ατύχημα και αρχειοθετική αδιαφορία ή παρέμειναν ανεπεξέργαστα σαν ιδέες. Ως εκ τούτου, αλλά και εκ πεποιθήσεως, δεν έχουν υποστεί mastering. Παρατίθενται όπως είχαν γραφτεί τότε. Πολλές από τις ηχογραφήσεις και τις προσωπικές απαγγελίες αποτελούν δοκιμαστικά σχεδιάσματα της μιας λήψης, που υπήρχε η πρόθεση να ξαναγραφτούν. Τελικά τα προσχέδια των κομματιών αυτών χάθηκαν αλλά οι αναμνήσεις που τα συνοδεύουν όχι. Έτσι το mastering έγινε κατά μια έννοια πάνω σε αυτές τις αναμνήσεις. Με την υποστήριξή σας η Φάση Της Μαύρης Τρύπας θα μπορέσει να αποδεσμεύσει τις μελωδίες που βιώνουν την αιχμαλωσία στον ασαφή γεωγραφικό της χώρο. Με άλλα λόγια να μετατρέψει τη σύλληψη μιας ιδέας σε υλικό αντικείμενο.
Το project αποτελείται από διπλό cd με 50 tracks και αφίσα-μανιφέστο. Προσφέρεται η δυνατότητα να συνοδεύονται αυτά από usb-stick με επιπλέον 50 κομμάτια. Συνολικός χρόνος ακρόασης 5 ώρες! Επιπλέον, είκοσι υπερτυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να έχουν όλα τα παραπάνω αλλά και επιπλέον να αποκτήσουν ένα t-shirt που θα τυπωθεί με μεταξοτυπία, ένα τυχαίο εξωτικό φρούτο (μπανάνα και πάνω) και μια τυχαία Όχι εξωτική Μαρμελάδα.
To project για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται τη βοήθειά σας.
Διαδώσετε τη Φάση !!

και εδώ η crowd-funding καμπάνια

No comments: